Brillestel

Gå på opdagelse i vores brilleunivers

Vores briller er ikke kun til forbedring af dit syn, de skal også afspejle din personlighed og stil. Hvad enten du søger en klassisk brille eller noget med mere kant, kan du finde det hos CrossEyes.

I alle vores butikker rådgiver vores dygtige optikere dig, så du får den brille, der passer lige netop til dig og din individuelle stil.

Her kan du finde inspiration til dit næste brillekøb. Vores briller er produceret i holdbare materialer som bambus, acetat, gummi, metal og titanium.

Solbriller fra CrossEyes

Beskyt dine øjne mod solens skadelige UV-stråler
Hos CrossEyes kan du altid vælge frit mellem en lang række unikke stel, så dine solbriller kan skræddersys efter din stil og personlighed. Vores priser er gennemsigtige og inkluderer stel, glas, hærdning og anti-refleks behandling.

Ready-to-wear solbriller
Du kan også vælge solbriller fra vores nye kollektion, der består af tidsløse designs som er ready-to-wear. Solbrillerne er håndlavede acetatstel med polariserede glas, og de har en anti-refleks behandling, der garanterer dig den absolut bedst mulige synsoplevelse. Du kan se et udsnit af vores ready-to-wear solbriller her: