CrossEyes kontaktlinser

Hvis du ikke er til briller, eller ønsker et supplement til din brille, kan vi også tilbyde kontaktlinser hos CrossEyes. Vi har både kontaktlinser på abonnement og i løssalg. Kontakt din lokale butik for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for kontaktlinser. Din lokale butik kan hjælpe dig med at vælge den rigtige styrke og vejlede dig i, hvilken type kontaktlinser, der passer bedst til dine behov. Find din nærmeste CrossEyes-butik her.

 

 

Kontaktlinser hos CrossEyes

 

Vi tilbyder:

 

  • 14 dages linser
  • Endagslinser
  • Månedslinser
  • Døgnlinser

 

Vi har både kontaktlinser til enkeltstyrke, flerstyrke (progressive) samt bygningsfejl (toriske linser). Vi kan desuden tilbyde farvede endags- og månedslinser. Hvilken type kontaktlinser, du skal vælge, afhænger af din livsstil og behov. Din lokale CrossEyes-butik kan vejlede dig i de forskellige typer af kontaktlinser.

 

 

Hvorfor vælge kontaktlinser? 

 

Der er mange grunde til at vælge kontaktlinser som supplement til dine briller. Kontaktlinser sidder på hornhinden i øjet og følger øjets bevægelse. For mange giver det en større frihed, fx til at dyrke sport eller andre fritidsaktiviteter hvor briller er upraktiske. Derudover bliver kontaktlinserne ikke fedtede eller duggede ligesom brilleglas.

 

Der er en række ting, du skal huske, når du vælger kontaktlinser. Blandt andet er det vigtigt at vaske hænder, inden du rører ved dine øjne, og hvis du har 14-dages eller månedslinser er det vigtigt, at du får rengjort dem ordentligt efter brug. Din lokale CrossEyes-optiker kan give dig flere gode råd til, hvordan du bedst passer på dine øjne og kontaktlinser.

rsz_linser