Vores koncept

Vores brand

CrossEyes er en dansk optikerkæde grundlagt i Aarhus i år 2010. Vores koncept er bygget på ærlige priser og uovertruffen kundeservice. Vores kunder kommer i første række, og vi bestræber os på altid at give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor er vores priser med alt inkluderet, så der ikke kommer nogen ekstra gebyrer oveni. Læs mere om vores gennemsigtige priser her.

 

Vores stel føres kun i vores butikker og er designet med inspiration i tidens trends og den skandinaviske simplicitet. Stellene er produceret med udgangspunkt i god komfort, høj kvalitet og unikke designs. Vi får nye kollektioner hjem en gang om måneden, så der hele tiden er nyheder på hylderne.

 

 

Vores kunder

Vores kunder er vores ambassadører, og vi stræber efter at yde den bedst mulige kundeservice – hver gang. Uanset om vi kommunikerer med vores kunder via email, telefon, sociale platforme eller taler direkte med kunderne i butikken, skal de altid føle sig velkomne og informerede. Vi forsøger sammen at finde den bedst mulige løsning til hver enkelt kunde, da alle mennesker er forskellige og har forskellige behov. Derfor er det vigtigt at stellet altid komplimenterer kunden og passer til kundens unikke stil og levemåde.

 

Værdier
Hos CrossEyes er kunden i fokus i alle aspekter af vores koncept. Vi tror på værdien af et tæt partnerskab og stræber efter via inklusion at skabe den mest attraktive franchisemodel. Dedikation, passion og profit er nøgleord i vores måde at arbejde på.

 

Vision
Vores vision er at ændre brillebranchen.

 

Mission
CrossEyes stræber efter at skabe en unik kundeoplevelse gennem skarpe brilledesigns, ærlige priser og uovertruffen service.

crosseyes-heart
crosseyes-lightning
glasses-logo